Publiquem, Educació Física i reptes cooperatius.

Posted on set. 9, 2018 | 0 comments


 

Us presentem una novetat editorial “Educació física i reptes físics cooperatius” publicat per Graó. On Dolors Cañabate, Pere Casals, Cristina Guijosa i Aleix Vila hem pogut plasmar la nostra vivència i experiència portada a terme aquests últims anys a l’educació física i més concretament en els reptes físics cooperatius. Trobareu tots els ingredients necessaris per poder elaborar una seqüència didàctica que s’adapti a la vostra realitat educativa i sigui un èxit. Com crear grups, elements a tenir en compte per fer reptes, criteris d’avaluació, instruments d’avaluació, exemples de reptes i moltes coses més. I tot emmarcat amb el currículum actual (LOE).
Desitgem que us sigui de gran utilitat.

Si en vols un exemplar, el pots comprar aquí.