Perles Pedagògiques

2a trobada del formiguer de Vic

22 març, 2017

2a trobada del formiguer de Vic

22 març, 2017

Aquest dilluns 20 de març vam fer a Vic la 2a Trobada del projecte Formigues Cooperatives (Formiguer Big Formigues). En aquesta trobada vam coincidir una 170 alumnes de 4t de l’escola El Guillem de Mont-rodon, l’Andersen, el Vic-Centre, l’Escola Estel i com a nova incorporació l’escola Sant Marc de Calldetenes. Vam comptar amb l’acompanyament dels alumnes de 1r del Cicle de Grau Superior d’Animació d’Activitats físiques i esportives i les alumnes d’Integració Social del CEES de Vic.

Els va permetre compartir reptes que no havien fet i es van poder conèixer una mica més entre ells. Va ser un gran èxit!!!

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.