Perles Pedagògiques

3a trobada Formigues Cooperatives de Poblenou

20 març, 2015

3a trobada Formigues Cooperatives de Poblenou

20 març, 2015

Dilluns 16 de març el formiguer de les formigues acròbates es van trobar al Parc del Poblenou per celebrar la III Trobada de les Formigues cooperatives de Poblenou  com a cloenda del projecte de formigues cooperatives).

Un total de 150 infants de cicle mitjà de les escoles Bogatell, Pere IV i Arenal de LLevant van participar repartits i barrejats en dos circuits on havien de superar 8 reptes motrius cooperatius.
La novetat d’aquest curs ha estat que els reptes estaven dinamitzats per l’alumnat del cicle formatiu de grau superior d’educació física de l’ Escola Pia de Sàrria.
 

Va ser un gran èxit, segons les valoracions recollides.

3a trobada Formigues Cooperatives de Poblenou - Formigues Cooperatives
Apa, fins el curs vinent!!!
 
Formigues acròbates
Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.