Perles Pedagògiques

Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’Educació Física

17 des., 2018

Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’Educació Física

17 des., 2018

Càpsules d'aprenentatge cooperatiu a l'Educació Física - Formigues CooperativesL’Equip de Formigues Cooperatives us volem recomanar les II Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’educació física  que es realitzaran el proper dissabte 16 de Febrer de 9 a 17.30 a Lloret de Mar.

Volem crear un espai d’aprenentatge on tothom hi tingui cabuda, des de mestres que s’inicien en l’aprenentatge cooperatiu fins als que ja tenen una certa experiència.

Tots els participants podran escollir 4 de les 8 càpsules que oferim al llarg de la jornada que es realitzaran de manera simultània. Aquestes estan identificades depenent de la seva complexitat i de si el mestre es considera novell o iniciat en la metodologia de la cooperació.

Les càpsules tindran una durada de 1h 30’ on podreu vivenciar motriument les engrescadores propostes escollides per la jornada. El nombre màxim de participants en cada càpsula serà de 25.

Organització:

Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona

Aquesta activitat està inclosa en el Pla de Formació del Departament d’Educació

Talleristes de les càpsules:
Membres del g rup de formadors i investigació en metodologies globalitzadores, estratègies cooperatives i avaluació formativa en Educació Física de l’ICE de la UAB
Membres de l’ Equip ICE en innovació a l’educació física cooperativa de l’ICE de la UdG
Membres del grup de treball educació física cooperativa en acció del Servei Educatiu del Gironès.

Inscripcions i més informació

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.