Perles Pedagògiques

Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’EF

20 febr., 2019

Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’EF

20 febr., 2019

Dissabte dia 16 de Febrer a l’escola Pere Torrent de Lloret de Mar vam realitzar la II trobada de Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’EF. Els participants van poder tastar 4  de les 8 càpsules que s’oferien, totes elles sota el paraigües en la pedagogia de la cooperació. A continuació podeu veure un petit recull amb les fotos de la jornada.

Volem agraïr la participació de més de 100 mestr@s d’educació física ja que vam poder gaudir de les propostes presentades amb un molt bon ambient, i ja tenim ganes de que arribi la III trobada!!

Aquestes càpsules estaven organitzades per l’equip ICE en innovació a l’educació física cooperativa de l’ICE de la UdG, el grup de formadors i investigació en metodologies globalitzadores, estratègies cooperatives i avaluació formativa en Educació Física de l’ICE de la UAB i el grup Educació Física Cooperativa en Acció del Servei Educatiu del Gironès.

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.