Perles Pedagògiques

Càpsules formatives educació física

27 oct., 2022

Càpsules formatives educació física

27 oct., 2022

Hola,

us informem que el Servei Educatiu del Gironès ha programat la càpsula som Artistes i Jump in. Hi ha 15 places gratuïtes per les persones que s’hi vulguin inscriure (les places s’assignaran per ordre d’inscripció).

Càpsules formatives educació física - Formigues Cooperatives

SOM ARTISTES: Dijous 10 de Novembre – Escola Annexa (Girona) – 18 a 20h

Enllaç inscripció Som artistes

Som Artistes és una gamificació que neix i creix amb la finalitat que l’alumnat visqui l’expressió corporal des de la diversió, la cooperació, la desinhibició i l’autorregulació. Aquesta càpsula està orientada a CS de l’educació primària i 1r de l’ESO. Es presenta un joc on l’alumnat ha d’ajudar als Déus de l’Olimp a alliberar els teatres del món. Ho aconseguirem? 

A càrrec de Mar Tarrés (Mestra educació física escola Arenal de Llevant – Barcelona)

Càpsules formatives educació física - Formigues Cooperatives

JUMP IN: Dijous 1 de desembre – Escola Annexa (Girona) – 18 a 20h

Enllaç inscripció Jump in

Jump in és una seqüència didàctica gamificada per a treballar els salts individuals i salts en grup adequat per a realitzar a cicle superior i primer cicle de la ESO. Aquesta càpsula està orientada a CS de l’educació primària i 1r d’ESO. Cada grup cooperatiu s’ha de preparar per a participar a un concurs a l’escola a través de la superació del joc. Esteu preparats?

A càrrec de Pere Casals (Mestre educació física escola Agustí Gifre – Sant Gregori)

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.