Càpsules Formatives

Oferim càpsules formatives a Serveis Educatius (CRP), Seminaris o Grups de treball de mestres o professors d’educació física, Consells Esportius… A continuació podeu veure les càpsules formatives que oferim. Són formacions d’entre 2 i 15 hores de durada totes elles relacionades amb metodologies dins de la pedagogia de la cooperació.

Càpsules d'aprenentatge cooperatiu a l'EF - Formigues Cooperatives

Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’EF

El proper 30 d'abril de 2022 es realitzaran les II Càpsules d'aprenentatge cooperatiu a l'EF a Lloret de Mar. En aquesta jornada l'Equip ICE en innovació a l’educació física cooperativa de l’ICE de la UdG (Formigues Cooperatives) pretenem crear un entorn de...

Saber-ne mes

Càpsula de KM0

Càpsula de KM0

Càpsula que pretén acollir tots aquells encerts i errors que ens trobem quan volem iniciar-nos en la posada en pràctica de jocs cooperatius o metodologies cooperatives a les classes d’educació física

Saber-ne mes

Caçadors de diamants

Caçadors de diamants

En aquesta càpsula vivenciarem una gamificació de reptes físics cooperatius destinada a alumnes de cicle mitjà, superior o ESO a través del joc de “Caçadors de diamants”

Saber-ne mes

Gamificació

Gamificació

En aquesta càpsula coneixerem quins són els ingredients bàsics per a crear i implementar un seqüència didàctica gamificada a l’educació física.

Saber-ne mes

Si esteu interessats en alguna càpsula formativa no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Informació sobre càpsules formatives:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te la informació que ens solicites. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web i correu electònic, que compleix amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.