Perles Pedagògiques

Engeguem motors al projecte de reptes cooperatius

5 set., 2021

Engeguem motors al projecte de reptes cooperatius

5 set., 2021

Engeguem motors al projecte de reptes cooperatius - Formigues Cooperatives

 

Del 6 al 12 de setembre obrim inscripcions al projecte de reptes cooperatius de Formigues Cooperatives. En aquest projecte més de 5.000 alumnes vivenciaran els reptes físics cooperatius a través d’una seqüència didàctica que us proporcionem, a més a més n’inventaran de nous i els compartiran amb les altres escoles del seu formiguer (grups de 3 o 4 escoles). Hi ha dues modalitats de participació: com a formigues obreres (per alumnes que s’inicien en l’aprenentatge cooperatiu) i formigues reines (alumnes que ja han treballat cooperativament).

La inscripció al projecte va acompanyada de dues sessions de formació adreçades als mestr@s i/o professor@s que portaran a terme el projecte. La primera el 16 d’Octubre i la segona el 19 de Febrer (Certificat de formació de 20 hores).

El preu de la inscripció al projecte i a les dues jornades de formació és de 35€.

T’ho perdràs?!

Una abraçada cooperativa!

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.