Perles Pedagògiques

Èxit a la 2a Jornada de Formació a Sant Gregori

20 febr., 2022

Èxit a la 2a Jornada de Formació a Sant Gregori

20 febr., 2022

Dissabte 19 de Febrer vam realitzar la segona jornada de formació del projecte de reptes cooperatius a Sant Gregori. En aquesta jornada es va propiciar l’intercanvi entre docents per tal d’anar creixent tots junts en aquest apassionant món de l’educació física i la pedagogia de la cooperació.

Volem donar les gràcies a en Jose David Martinez, l’Ignasi Torrens, en Marti Turon i la Yolanda Rubio, en Jorge Almoguera, en Carlos Garcia, en Rafel Gomilla, la Magdalena Nicolau i en Xavier López per a compartir les seves propostes amb tots nosaltres. Totes elles van ser molt enriquidores i de ben segur que tots ells és van emportar un bon feedback per acabar-les de millorar.

Recordeu que encara disposem de les últimes places a les càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’educació física que es realitzaran a Lloret de Mar el proper 30 d’Abril.

Us hi esperem!

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.