Perles Pedagògiques

Formació continuada – El Musical de Bellaterra

16 oct., 2022

Formació continuada – El Musical de Bellaterra

16 oct., 2022

El Musical de Bellaterra ha iniciat les inscripcions a la seva formació relacionada amb la dansa creativa.

Formació continuada - El Musical de Bellaterra - Formigues Cooperatives

Ofereixen els següents cursos:

  1. Títol d’Expert en Música, Creativitat i Moviment: Una nova mirada a l’educació transdisciplinar des de la imaginació, la música i el moviment. Una manera d’ensenyar i aprendre des de la pròpia experiència. Un curs per créixer, inspirar-te i inspirar.
  2. Nou Màster en Pedagogia de la Música i el Moviment: Per a tots aquells interessats en aprofundir en la pedagogia de la rítmica Dalcroze. Una formació musical i humanista per als mestres del futur. Una nova formació més àmplia i aprofundida que complementa el Títol d’Expert en Música, Creativitat i Moviment.

Més informació

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.