Càpsules Formatives

Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’EF

El proper 30 d’abril de 2022 es realitzaran les II Càpsules d’aprenentatge cooperatiu a l’EF a Lloret de Mar.

En aquesta jornada l’Equip ICE en innovació a l’educació física cooperativa de l’ICE de la UdG (Formigues Cooperatives) pretenem crear un entorn de reflexió motriu que giri envers a l’aprenentatge cooperatiu en l’àmbit de l’Educació Física. Volem crear un espai d’aprenentatge on tothom hi tingui cabuda, des de mestres que s’inicien fins als que ja tenen una certa experiència.

Mirem que la proposta pugui abraçar la gran majoria de les dimensions del nostre àmbit, amb diferents estructures relacionades amb les metodologies de la cooperació i amb una avaluació entesa com a regulació del procés d’aprenentatge que ens permeti fer una mirada més propera i competencial a l’àmbit de l’educació física. Totes les propostes seran pràctiques per poder-les vivenciar en primera persona.

Descarrega’t el PROGRAMA CÀPSULES

Les inscripcions s’obriran el dia 11 de Gener. Les places seran limitades.

INSCRIPCIONS

Si esteu interessats en alguna càpsula formativa no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Informació sobre càpsules formatives:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te la informació que ens solicites. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web i correu electònic, que compleix amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.