Perles Pedagògiques

Formigues Cooperatives 10è aniversari

1 set., 2020

Formigues Cooperatives 10è aniversari

1 set., 2020

Formigues Cooperatives 10è aniversari - Formigues Cooperatives

Hola formiguetes!!

Després d’unes merescudes vacances, ja estem preparats per iniciar el 10è Aniversari del projecte telemàtic d’Ed. Física “Formigues Cooperatives”. Per tant, ens toca agrair a tots els infants, mestres, equips directius i famílies per creure en el projecte i fer-lo créixer any rere any.

INSCRIPCIONS

El període d’inscripcions serà del 7 al 13 de setembre, el seu preu serà de 15 € per mestre. 

Les places són limitades i és possible que s’esgotin abans no acabi el periode d’inscripció.

FORMACIÓ

Com molt bé ja sabeu els que porteu uns quants anys amb nosaltres, un altre punt fort del projecte són les formacions que oferim.Enguany volem seguir amb aquesta filosofia i és per això que us oferim el següent:

Dissabte 17 d’octubre de 2020 de 10h a 13h. Una trobada telemàtica per iniciar el projecte de formigues cooperatives on s’explicaran les novetats del projecte, com funciona i com es gestiona el web, es tancaran els formiguers i finalment es compartiran experiències de com s’ha enfocat l’educació física amb confinament.

– Per altre banda, us recomanem participar de la formació de dos KUDIS que han estat elaborant en Pere i la Cristina pel Departament d’Educació. Són càpsules d’aprenentatge autònom relacionats amb l’àmbit de l’educació física i les noves tecnologies. El primer tracta de l’aprentatge cooperatiu (10h) i el segon sobre la gamificació en l’educació física (15h).  Aquests dos cursos tenen un certificat de formació del departament d’educació.

Per més informació i inscripcions a les KUDIS:

KUDI educació física – nivell bàsic 10 hores (Setembre-Octubre)
KUDI educació física – nivell intermedi 15 hores (Novembre-Desembre)

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.