Perles Pedagògiques

Formigues solidàries

2 gen., 2022

Formigues solidàries

2 gen., 2022

Formigues Cooperatives ja té 11 anys i des dels últims tres que vàrem decidir que el projecte havia de ser cooperatiu fins al moll de l’òs. És per això, que vam decidir invertir uns 150€ anuals a entitats com nosaltres, sense ànim de lucre. D’aquesta manera ajudaríem a entitats properes que amb el nostre esforç i el seu ajudem a construir un món millor per a tothom.

El primer any ho vàrem fer a Open Arms, ja que la situació del mediterrani necessitava i necessita la nostra ajuda. El segon any ho vàrem fer a l’Associació Pare Manel, per la seva implicació a la gent més desafavorida de Barcelona. I aquest any hem decidit apostar per Fundesplai, a la campanya que es diu Prenem partit per la Infància, què té per objectiu garantir la igualtat d’oportunitats en la infància i afavorir la participació d’infants de famílies amb pocs recursos econòmics a les activitats de menjador i reforç escolar, les colònies i les activitats de lleure, i que no en quedin exclosos  ja que moltes famílies veuen afectada la seva situació econòmica com a conseqüències de la crisi de la Covid-19. Ara més que mai formigues cooperatives ha d’estar al costat dels infants i de les famílies que ho necessiten per poder fer de la situació una mica més amable i que puguem brinda possibilitats d’aprenentatge, de relació i de present per a tothom.

Formigues solidàries - Formigues Cooperatives Formigues solidàries - Formigues Cooperatives Formigues solidàries - Formigues Cooperatives

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.