Perles Pedagògiques

IV Trobada de Formigues de Poblenou

17 març, 2016

IV Trobada de Formigues de Poblenou

17 març, 2016

Un any més, hem celebrat el 8 de març la IV Trobada de les Formigues de Poblenou amb la participació de 150 alumnes de les escoles Bogatell, L’Arenal de LLevant i Pere IV.

Aquesta Trobada està organitzada per les pròpies escoles  com a  cloenda del projecte de formigues cooperatives que hem estat treballant. Com podreu observar en algunes de les fotos, es van divertir, van conèixer nous amics i van compartir experiències cooperatives que els van fer gaudir molt de la trobada.

La valoració de tots els participants (alumnat, mestres i tècnics) ha estat molt i molt positiva per tant, ja estem pensant amb la V trobada de l’any que ve. Tot un èxit!!!!

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.