Perles Pedagògiques

Jornada amb les famílies a l’escola Arenal de Llevant

18 abr., 2023

Jornada amb les famílies a l’escola Arenal de Llevant

18 abr., 2023

Un any més hem pogut compartir i gaudir d’una experiència inoblidable entre els infants de 4t i les seves famílies.
Gran i petits s’han hagut d’organitzar i treball cooperativament per poder resoldre els diferents reptes que s’han trobat repartits pel gimnàs de l’escola. Els petits han pogut explicar de primera mà com treballem a l’escola l’educació física i els grans ho han pogut vivenciar en primera persona.

Ha estat un gran plaer poder viure amb tots vosaltres aquest trosset de vida!

Jornada amb les famílies a l'escola Arenal de Llevant - Formigues Cooperatives Jornada amb les famílies a l'escola Arenal de Llevant - Formigues Cooperatives Jornada amb les famílies a l'escola Arenal de Llevant - Formigues Cooperatives Jornada amb les famílies a l'escola Arenal de Llevant - Formigues Cooperatives

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.