Perles Pedagògiques

Jornada amb les famílies a l’escola Arenal de Llevant

8 maig, 2017

Jornada amb les famílies a l’escola Arenal de Llevant

8 maig, 2017

Per tercer curs consecutiu hem compartit una sessió de reptes motrius cooperatius a dins del Projecte de Formigues Cooperatives entre pares i fills de 4t de l’Escola L’Arenal de LLevant.

Un total de 33 pares han viscut en primera persona com funciona i es gestiona una sessió de reptes motrius on la cooperació està present en tot moment. La valoració de tots els participants ha estat molt positiva i amb moltes ganes de poder-ho repetir.

Ben segur que ens animarem el curs vinent a tornar-ho a fer. Ha estat una molt bona cloenda del projecte: Visca les Formigues Cooperatives!!!IMG_2885-COLLAGE IMG_2994-COLLAGE

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.