Perles Pedagògiques

Jump in game

25 oct., 2021

Jump in game

25 oct., 2021

Hola formigues,

la setmana passada vam fer la primera formació d’aquest any del projecte de reptes cooperatius a Barcelona i un dels tallers que vam fer a la tarda va ser l’experimentació de la Gamificació de salts: Jump in game!

Jump in game - Formigues Cooperatives

Jump in game és una gamificació per a treballar els salts a l’educació física (salts amb corda individual i salts amb corda col·lectiva). És adequat per a cicle mitjà, cicle superior i ESO.  La proposta parteix d’una narrativa engrescadora on es convida els alumnes a preparar-se per a un concurs de salts que es farà a l’escola. A partir d’aquí, entra el taulell de joc, on els diferents grups heterogenis hauran d’anar superant diferents activitats-repte relacionades amb els salts amb corda individual o corda col·lectiva per aconseguir uns BONUS i poder sortir del Joc. Una vegada han pogut sortir del joc entraran a un MENÚ on hauran d’escollir un material, uns salts obligatoris i una música per a preparar el seu espectacle final i d’aquesta manera participar al concurs!

Si teniu ganes de tenir-ne una versió per a poder-lo portar a terme a l’escola o institut, el joc ja està disponible a la botiga on-line de Pale.

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.