Perles Pedagògiques

KUDI d’aprenentage cooperatiu a l’EF

10 gen., 2021

KUDI d’aprenentage cooperatiu a l’EF

10 gen., 2021

KUDI d'aprenentage cooperatiu a l'EF - Formigues Cooperatives

Ja està oberta la inscripció gratuïta a la formació on-line: KUDI d’educació física nivell bàsic. La superació del curs dóna un certificat de 10 hores. Estarà oberta de l’1 de gener fins el 21 de febrer!

Aquesta KUDI està orientada a la introducció dels participants en l’aprenentatge cooperatiu a l’educació física, una metodologia que dóna molt protagonisme a l’alumne i potencia la seva autonomia. Veurem com a través d’eines molt senzilles que tenim a l’abast ajudem a potenciar aquest aprenentatge autònom. A més a més, tots aquests recursos també es poden utilitzar amb qualsevol altra metodologia emprada a l’educació física.

OBJECTIUS:
  • Introduir breument en l’aprenentatge cooperatiu mitjançant els reptes físics cooperatius.
  • Millorar la competència digital del mestres especialistes d’educació física.
  • Presentar diferents APP que poden ser molt útils en diferents situacions pedagògiques en l’àmbit d’educació física: edició de vídeos, de veu i imatge,  creació de QR, elaboració d’infografies,…

Més informació i inscripcions a: Cultura Digital Xtec

Aquesta KUDI té el títol: KUDI de l’Àmbit de l’educació física per a l’educació primària.

No us la perdeu!

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.