Perles Pedagògiques

Novetats: Projecte Reptes i DansART

6 set., 2022

Novetats: Projecte Reptes i DansART

6 set., 2022

Novetats: Projecte Reptes i DansART - Formigues Cooperatives

Aquest any iniciem el curs amb moltes novetats!

El projecte que fins ara anomenàvem Formigues Cooperatives ara és el projecte Reptes Cooperatius. Si tens ganes d’iniciar-te en l’aprenentatge cooperatiu a l’educació física amb nens i nenes de 3r de primària fins a 2n d’ESO ho podràs fer participant al projecte. La participació al projecte inclou dues formacions relacionades amb els reptes físics cooperatius i l’aprenentatge cooperatiu a l’educació física amb l’equip de Formigues Cooperatives. Et proporcionarem una seqüència didàctica per a treballar els reptes cooperatius a l’escola i t’acompanyarem duran tot el procés.

I com a novetat aquest any iniciem un nou projecte: DansART. Per a portar-lo a terme hem incorporat a l’equip de Formigues Cooperatives a la Meritxell Balada, la Paula Costabella i l’Alba Romera (totes elles provenen del camp de la música i la dansa). Amb Dansart ens introduirem en el món de la Dansa creativa a l’escola. La participació al projecte també inclou una formació, una seqüència didàctica i un acompanyament en tot moment. El projecte de Dansart està pensat per nens i nenes de 1r i 2n de primària.

Les inscripcions estaran obertes fins el dia 15 de setembre!

Una abraçada i ens retrobem ben aviat!

L’equip de Formigues Cooperatives

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.