Perles Pedagògiques

Reptes amb famílies a l’escola Catalonia de Barcelona

27 juny, 2019

Reptes amb famílies a l’escola Catalonia de Barcelona

27 juny, 2019

El passat dimarts 28 de maig vam gaudir d’una tarda molt divertida amb les famílies de l’alumnat de 4t. Que ha participat en el projecte Formigues Cooperatives.

Reptes amb famílies a l'escola Catalonia de Barcelona - Formigues Cooperatives Reptes amb famílies a l'escola Catalonia de Barcelona - Formigues Cooperatives Reptes amb famílies a l'escola Catalonia de Barcelona - Formigues Cooperatives Reptes amb famílies a l'escola Catalonia de Barcelona - Formigues Cooperatives Reptes amb famílies a l'escola Catalonia de Barcelona - Formigues Cooperatives

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.