Perles Pedagògiques

Reptes cooperatius amb famílies

3 abr., 2018

Reptes cooperatius amb famílies

3 abr., 2018

La setmana del 12 al 16 de març les escoles L’Arenal de LLevant i Bogatell van fer les Jornades de famílies de les formigues cooperatives.

Van ser unes jornades molt interessants on tothom, un total de  52 famílies, van venir equipades adequadament per poder fer i resoldre reptes físics cooperatius.

Els nens i nenes de cada equip els van fer de cicerone explicant quin és el procediment a seguir – ESCOLTA-PENSA-EXPLICA-ACTUA.

 

Les famílies en les seves valoracions van comentar que l’experiència els va agradar molt i el fet de poder veure el seu fill/filla en acció a l’escola també va ser interessant.

Valoren molt positivament el fet de poder aplicar el treball de cooperació a casa en tots els àmbits.

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.