Perles Pedagògiques

Reptes cooperatius en família

13 abr., 2015

Reptes cooperatius en família

13 abr., 2015

Les famílies dels alumnes de 3r i 4t del formiguer de formigues acrobàtesque participen en el projecte de les “Formigues Cooperatives” han participat activament d’una sessió d’Educació Física, en la qual han resolt reptes motrius cooperatius.

Tots ells, equipats amb el seu xandall, han pogut experimentar en petits grups la tècnica cooperativa que consisteix en ESCOLTA-PENSA-COMPARTEIX-ACTUA.  Mètode aplicable a altres situacions de la vida.

Un gran nombre de pares i mares de les escoles Bogatell, Pere IV i L’Arenal de LLevant van tornar a ser alumnes per un dia, recordant la diversió de la seva etapa escolar.

Va ser una experiència molt enriquidora amb unes valoracions molt positives, demanant-nos poder participar activament en més activitats d’educació física.

IMG-20150305-WA0002 IMG-20150305-WA0004

Repetirem l’experiència!!!!!

Formigues acròbates!!!

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.