Perles Pedagògiques

Spiribol: un esport de pales solidari

24 nov., 2021

Spiribol: un esport de pales solidari

24 nov., 2021

T’imagines que jugar a un esport també t’impliqués en ajuda?

Doncs així són les propostes autèntiques d’Spiribol adequades per a qualsevol curs tant de Primària com de Secundària.

Divertides, actives, motrius, amb gran potencialitat i implicatives. Totes s’inicien amb la participació de tot el grup al mateix temps. Hi ha aspectes tant coordinatius, com de reafirmació, col·laboració, orientació, autonomia i valors socials. I amb matisos cooperatius. Busca la consciència d’èxit, d’aprenentatge i d’implicació en solidaritat.

Spiribol: un esport de pales solidari - Formigues Cooperatives

Així han participat (i fins i tot repetit) més de 96.000 alumnes. I és que qui ha realitzat alguna proposta oficial en forma part d’aquest propòsit d’esport solidari.

El taller es sostenible a partir d’un import per persona participant i que pot reduir-se a més participació/dia (un exemple més de col·laboració). El personal formador va al propi centre en horari lectiu, amb tot el material i amb una proposta adaptada i pactada prèviament amb el professorat.

Si t’engresca la idea d’un taller-acció-jornada on “qui juga, aprèn i ajuda”, l’autèntic taller oficial d’Spiribol pot ser una realitat al teu centre.

Vols rebre més informació? Clica aqui

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.