Perles Pedagògiques

Trobada amb famílies a l’escola Arenal de Llevant

19 març, 2019

Trobada amb famílies a l’escola Arenal de Llevant

19 març, 2019

L’Escola L’Arenal de LLevant hem tancat el projecte de Formigues Cooperatives compartint dues tardes amb les mares, els pares, els avis, les àvies, … de les formiguetes de 4t. Vam gaudir de l’experiènica un total de 60 adults, va ser un gran éxit de participació!!!

Plegats vam haver de superar diferents reptes físics cooperatius.
Les valoracions tant de grans com a petits han estat superpositives i amb ganes de poder-ho repetir.
Seguirem entre tots fent taca d’oli per poder donar a conéixer aquesta interessant manera de treballar des de l’àmbit d’educació física.
Trobada amb famílies a l'escola Arenal de Llevant - Formigues Cooperatives Trobada amb famílies a l'escola Arenal de Llevant - Formigues Cooperatives
Cris
Mestra d’EF de l’escola L’Arenal de LLevant
Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.