Perles Pedagògiques

Trobada del formiguer de Lleidona

10 maig, 2023

Trobada del formiguer de Lleidona

10 maig, 2023

El passat dimecres 26 d’abril, les formigues del Formiguer Lleidona vam decidir trobar-nos a Vic, al Puig dels Jueus. Aquest formiguer el formem tres escoles: dues de Vic i una de Lleida.

Trobada del formiguer de Lleidona - Formigues Cooperatives

Les nostres escoles són: JOAQUIM SALARICH (Vic), SANT JOSEP DE CALASSANÇ (Lleida) i GUILLEM DE MONT-RODON (Vic)

Així doncs, a la trobada érem uns 125 alumnes de quart i cinquè, agrupats de 4, 5 o 6 alumnes de les diferents escoles, vam fer ‘Reptes cooperatius’. Concretament, 14 reptes cooperatius duplicats en dues zones, amb el suport i la col·laboració de l’alumnat del Grau mitjà de Tècnic i guia en el Medi natural i Temps de Lleure del CEES (Centre d’Estudis El Seminari). Sense ells i elles no hagués estat possible !!!

Vam compartir una bona estona amb nous companys/es i moltes experiències que ens emportem cadascú, molt enriquidores.

Moltíssimes gràcies formigues cooperatives per fer realitat projectes com aquest, el treball en xarxa és i hauria de ser imprescindible en tots els aprenentatges.

Si voleu veure més fotos cliqueu aquí

Seguirem cooperant!

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.