Perles Pedagògiques

Trobada formiguer de Terra Endins

29 abr., 2019

Trobada formiguer de Terra Endins

29 abr., 2019

Els alumnes de les escoles ZER El Moianès llevant, Guillem de Mont-rodon, Estel i Vic Centre, aquest dimarts 2 d’abril han participat en una jornada d’activitat física no competitiva, que s’emmarca dins el projecte de les formigues cooperatives, organitzada conjuntament amb els alumnes del Cicle Formatiu de Conducció d’Activitats Fisicoesportives que imparteix el CEES (Centre d’Estudis El Seminari).

Els 137 alumnes de 3r i  4rt de primària s’han barrejat formant diferents equips,  han experimentat i  han resolt diferents reptes .

Estem molt satisfets de la trobada.Trobada formiguer de Terra Endins - Formigues Cooperatives Trobada formiguer de Terra Endins - Formigues Cooperatives

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.