Perles Pedagògiques

Últims retocs!

17 nov., 2014

Últims retocs!

17 nov., 2014

Hola formigues cooperatives,

Com van els reptes cooperatius? A hores d’ara gairebé totes les escoles participants al projecte ja heu iniciat la unitat de reptes cooperatius a les sessions d’educació física.

Nosaltres estem enfeinats fent les últimes proves per a tenir llest l’espai privat i ja us podem informar que a mitjans de desembre estarà 100% operatiu!!! És per aquest motiu que a mitjans de desembre us enviarem les contrasenyes i l’accés a l’espai privat perquè us hi pogueu anar familiaritzant.

Les presentacions dels grups que haurem de penjar en aquest espai les deixarem pel mes de GENER, just quan comenceu a iniciar la segona part del projecte (on cada grup inventarà nous reptes per a poder compartir amb les altres escoles).

Una abraçada cooperativa!

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.