Perles Pedagògiques

V Jornada de Formació a Vic

10 març, 2020

V Jornada de Formació a Vic

10 març, 2020

Aquest dissabte 7 de Març a l’escola Sentfores de Vic, vam realitzar la segona sessió de la formació d’aquest any.

En aquesta segona sessió van prendre protagonisme tots els assistents a la formació ja que vam crear espais de reflexió pedagògica i d’intercanvi de pràctiques educatives per a fer-les créixer i propiciar que esdevinguin un motor de canvi a les sessions d’educació física.

Va ser una jornada molt profitosa i vam veure com els participants s’estan empoderant de la filosofia i l’esperit del projecte Formigues Cooperatives.

V Jornada de Formació a Vic - Formigues Cooperatives

Com a activitat final vam fer la dinàmica de dues estrelles i un desig. Aquest va ser el resultat de les vostres valoracions:

V Jornada de Formació a Vic - Formigues Cooperatives

Aquí en podeu veure algunes fotos!

Galeria de fotos

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.