Perles Pedagògiques

VII Trobada de Formigues de Poblenou

24 febr., 2019

VII Trobada de Formigues de Poblenou

24 febr., 2019

Ja ho hem tornat a fer! Setena trobada del formiguer del Poblenou. Cent cinquanta infants es coneixen després de gairebé dos mesos d’experimentar, inventar i valorar reptes cooperatius que treballem dins del projecte Formigues Cooperatives.

Avui no ha sortit gaire el sol però tothom estava tan engrescat que ni ens n’hem adonat. Hem tingut la gran ajuda de futurs tècnics d’esports de l’Escola Pia de Sarrià de Barcelona que han sabut acompanyar i animar a l’alumnat en els jocs cooperatius d’enguany.

L’alumnat de les tres escoles participants Bogatell, L’Arenal de LLevant i Pere IV han gaudit i s’ho han passat genial. El feedback ha estat present i molts/es segur que es tornaran a retrobar pel barri i es reconeixeran.

Les reines del formiguer, Cristina, Imma i Antonia, hem tornat a fer innovacions i les valorem positivament.

Fins el curs vinent!!

 

Comparteix aquesta perla!

Últimes perles publicades:

Responsable: Formigues Cooperatives. Finalitat: Enviar-te les novetats del projecte al correu electrònic que ens has facilitat. Legitimació: el teu consentiment. Destinatari: les teves dades quedaran guardades tant a Fastcomet, el nostre proveïdor d’allotjament web, com a Benchmark, el nostre proveïdor d’email marketing, que tots dos compleixen amb el nivell de seguretat que demana el RGPD. Drets: Tens dret a accedir, modificar, rectificar i suprimir les teves dades.